Gammelmatte ska sova här!!

♥ Nu har Nike haft datorn i 3 timmar!! Så jag snodde den från henne så jag kunde blogga lite!! <3

Nike och Helena var i frys igår men jag pallade inte följa med :O
Jack hoppar runt och STÖR!!! Det är typ hans största intresse!! Kan man inte få blogga ifred i dehära huset!!??!!

Nu kollar Marie (stormatte) och Birgitta (gammelmatte) på melodifestivalen, men jag orkar inte, har ju vart i stallet hela dagen med Nike... Saknar Helena idag, har ju inte sett henne sen igår!!! alldeles för länge sen!! Nu vill jag bara gå och softa lite men Nike har ju så stor rumpa så hon tar upp alla stolar, hela sängen och hela soffan :(

Elisabeth: Kära gud, varför var du tvungen att skapa Nike? hon är ju bara till besvär!
gud: tänk inte så min son, du  gör världen bättre för dig själv om dü tänker goda tankar
Elisabeth: jaja jag älskar ju Nike men kunde du inte skapat en Nike som inte var så egoistisk?? och: Jag är inte din son, jag är faktiskt en tjej!!
gud: Äsc, strunta i det, gå och titta på rosa pantern med Jack (lillhusse) och Nike nu!!

fryshuset <3<3

heej. nu ska jag tll frys och se hus dåliga Nike o Helena är på att skata ;) skoja! De är säkert ganska bra. ja, nu går vi då.

ps.  jag ska hälla hela Nikes cola i hennes skor!!! :D HAAAAAAAAHAHA vad ska jag göra mot Helena?? tipsa mig!! pussiluss sötistuss// ElIsaBeTh cooling!!!!!

Sorry... :/

Förlåt för att jag inta har bloggat på länge men jag har haft så mycket att göra. Här kommer lite bilder på mig och Elisabeth den här veckan.
Ps : mest på mig :P

Här kommer bilderna :



Veckans bästa bild!!<3



Vad va det som var så intressant nu igen??



Haha :P



Bebisen vilar i mina händer



Aoo kliv av från mig tjockis!!!



Vad finns där inne<3?



Vad glor jag på??<33



Typiskt fula Elisabeth!!<33



Kristall-Nike pussar mig<33!!



Diamant-Helena pussar mig, jag är populär!!!<33



Arga Elisabeth jagar mig!!!!! :O



 Sötis-Helena och Fulis-Elisabeth :D



Nu var alla bilder från den här veckan slut. Ha det så bra, god chockla<33
/Melissakissekatt<33


haha Nike får inte gå till frys :D

Hej! Just nu sitter jag och retar Nike för hon får inte gå till fryshust och skata!! :D Vi är hos Helena nu och sen ska vi till Nike!! Nike ger mig inget godis, så det är rätt åt henne att hon inte får skata! snart kommer bilder om några minuter bara... det är bara Nike som har lite problem med USB-sladdar. Du vet hur Nike är, VÄLDIGT slarvig och så.... Men nu kommer Helena och hjälper henne med trasslet... Ja som sagt, bilderna kommer snart. Och nu vill jag hälsa särskilt till mina kära vänner Pixie och Zlatan!! (visst, jag och Pixie busar lite med varandra, men hallå det är ju bara på skoj) nu ska jag gå och leta godis som ängel-Helena har gömt. puss och fis sötisgris// Elisabeth ♥

måste soova....

Hejhej! Jag är jättetrött! Nike sitter och äter yogurt :( JAG VILL OCKSÅ HA!!! Det är ju faktiskt jag som ska ha yogurt! Det var ju inte direkt HON som var uppe hela natten och jagade flugor! Jack och Nelly (Nikes småsyskon) Sitter och tittar på tv! Jag får inte end komma upp i soffan! Ja, igår var det ju begravning för gammelhusse :( jag ville inte följa med men Nike berättade allt när hon kom hem. Helena ska till badhuset och bada snart. Men jag är inte avund för jag HATAR ju vatten. Man om bassängen var full av mat istället för vatten som är så blött, så skulle jag nog följa med... jaja kolla gärna in någon mer gång :) puss o vattenkran// £L!$@b€th YO ( De är inte en hemsida, det bara blev blått)

kalas!!

♥♥Hej igen!! Snart kommer lite bilder men dem kommer efter några timmar så kolla in då!! Men iallafall... Nu har jag varit på kalas med Nike och Helena. De fick spela in en skiva och bli stylade. Sen blev de fotograferade. Det var lite trångt i Nikes väska så jag hoppade över till Helenas bigga väska som känns som ett hus (FÖR KATTER). Och när vi Gick var det bara Helena och Nike och deras vänner som fick godispåsar. Men inte jag :( Även om jag var me. I SMYG.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag vet att inte alla gillar våran blogg. Men snälla, håll det för er själva. Vi katter har också känslor :D


/ Puss och kram gammal gran Elisabeth :P ♥

Heeej alla!!

Nu ska Nike och Helena snart på kalas! Jag och Melissa måste vara hemma och ha tråkigt!! :( Jag ska iallafall följa med i smyg!! Hoppas inte någon märker när jag hoppar in i Nikes väska!! Helena är på kinesiskan och hon kommer snart för då ska dem åka!! Jack sitter brevid Nike och terroriserar henne :( Hoppas Helena kommer snart för jag saknar henne så. Puss och kram gammal gran Elisabeth!!

 

ps. Jag skriver om kalaset när jag kommer hem ds. <3


De senaste bilderna :D

Här ska jag lägga upp några bilder på mig. Men först berättar jag alla pinsamma saker som hänt de här dagarna. Först : Idag efter skolan berättade Helena och Nike en liten-liten händelse om de på väg hem från skolan. De gick vid skolan och flumma ^^ De var stoppskyltar ÖVERALLT men det såg de inte. Eftersom Nike inte kan tolka saker och ting medans Helena kan det, men är tyvärr blind. Det ramla ner en as stor snöhög/ishög från skolans tak. Helena fick en hur stor snöhög/isbit som helst, på bara sitt lilla lillfinger. Nike fick bara liten klutt på sitt huvud. Men ändå påstår Nike att hon har fått canser. Lixom ofta man får canser av det!!!!! Nike grät hela vägen hem och tjata på att hon behövde åka till tandläkaren för att kolla sin canser. Helena klagade inte alls fast än hon hade fått nästan hela snöhögen på sitt lillfinger!!!
Andra : En gång för länge sen skulle Nike och jag och Elisabeth och Helena kolla på bio. Vi skulle kolla på : Det regnar kattmat!! Det var Elisabeth och jag som valde den :D Jag vet det är en bra film om den ens finns :( Allt gick bra på första början. MEN NÄR VI KOM FRAM fick Elisabeth och jag reda på att filmen heter Det regnar köttbullar!!! Som Helena och Nike typ redan visste och sett. Mitt i filmen blev Nike väldigt uttråkad och sträkte på sig. Hon hade colan i handen. Den klanten spillde ut colan på en sur gubbstrut!!! Han blev arg som fan. Och dränkte mig med Fanta. Och jag blev genast kissnördig. Elissabeth och Nike fortsatte att kolla på filmen. Medans jag och Helena skulle pissa. Eller rättare sagt jag skulle kissa och Helena skulle vänta på mig. Utanför toaletten. Jag skulle bajsa så Helena fick vänta i 1000-år. När jag kom ut sov Helena med tummen i munnen! Jag trodde såklart att hon var död eftersom hon hade tummen i munnen. Jag gjorde allt som jag kunde på Helena. Som första hjälpen och så. Sen när Helena vaknade såg hon att allt var svart.
- Vem släkte ljuset?? sa hon surt. Men efter en stund insåg hon att det var min rumpa i hennes ansikte. Hon reste sig upp så att jag flög 3-meter upp i luften. När vi var klara med vårt slagsmål så kom Nike och Elisabeth in. De sa att filmen var slut. Elisabeth sa att filmen var as bra men skulle vara 1000 gånger bättre om den hette : Det regnar kattmat. Nu kommer bilderna :



Jag är på Nikes gräsmatta i hennes rum.



Haha läppglans e fint :D



Vart tog läppglansen vägen??



JAG FLYGER!!



Gulliga jag. Vadå?? Det är bra att ha mycket självförtroende!!



I vagnen



Jag vill vara ifred!!!



Min bästa vän mimmi<33



Vem sa att katter inte kan släcka lampor?? Hehe lite hjälp från matte Nike.



WOW bra utsikt här ifrån.



Det är svårt att balansera på Nikes pinn-smala-ben.



GRR!!!

LALALALALA!!!



Bara lite bilder på Helena och Nike<3 Den svarthåriga e Helena och den brunhåriga är Nike<3 Haha jag la in den sista bilden för att reta Nike. Hon tycker att hon blev ful på den :o

Hej! <3

Hej alla!! Nike är hemma hos Helena och jag och Melissa är på bushumör!!! Så vi tänkte att när Helena och Nike kommer hem så ska dem få en rejäl chock!! MOHAHAHAHA!!! Kan ni tipsa lite om bra bus så Helena och Nike typ svimmar i några timmar så vi kan förbereda nya bus! Dem kommer hem snart så.. SKYNDA ER!!! skoja <3!

Jack (Nikes lillebror) Har fått kräksjukan så det är lite äckligt inne på toan!!! Stackars mig!! Jag kan ju inte uträtta mina behov nu :(. Puss och kram långhalssvan// Elisabeth <3

RSS 2.0